Oni ljubav vode rečima: Ovo su holivudski sapioseksualci!

Izvor: Scandal.rs, 22.Nov.2015, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oni ljubav vode rečima: Ovo su holivudski sapioseksualci!

Uprkos uvreženom mišljenju da je fizički izgled najveći okidač seksualne energije, sada je sve više onih koji misle da “vatru” pali mentalna komunikacija i razumevanje. Njihov najveći moto je – ništa nije privlačno kao inteligencija!

Naime, oni se zovu sapioseksulaci. To su osobe kojima je kod partnera najprivlačnija inteligencija i znanje koje poseduju, te se zaljubljuju u argumentovano komuniciranje odnosno komuniciranje na višem intelektualnom nivou. Najjača karakteristika >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ovog seksualnog opredeljenja je radoznalost koja budi i raspršuje pozitivnu energiju, zavodi rečima i usvaja erotske misli.

Tako, po ovoj, teoriji glavni organ za vođenje ljubav kod ovih osoba jeste mozak. Ukoliko uspete da ih zaintrigirate i probudite im maštu, eksplozija sa njima je zagarantovana. Sada vam je jasno zašto je po nekim istraživanjima postavljena teorija da su um i erotske misli ključ savršenog orgazma.

Hju Džekmen

Najseksepilniji holivudski glumac, verovali ili ne, jedan je od najpoznatijih sapioseksualaca. Naime, poznati glumac oženjen je 13 godina starijom Deborom Li Furnes koja ga je privukla svojom inteligencijom. Iako je glumac svestan da je mogao da ima najlepše žena ovog sveta on je povodom ovoga rekao sledeće:

“Obožavam njenu inteligenciju. Kada sam na putu, daleko od nje, zovem je deset puta dnevno, samo da bismo razgovarali. Taj momenat ne može da se meri ni sa čim.”

Ko još spada na ovu listu pogledajte na portalu Lepota i Zdravlje

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.