One koje su iskorišćavale moju decu neka obole od raka Asminov otac Mustafa Durdžić zgrozio naciju kletvom

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 16:35

"One koje su iskorišćavale moju decu neka obole od raka" Asminov otac Mustafa Durdžić zgrozio naciju kletvom

Sekcija komentara je otvorena, čeka imena i prezimena devojaka.

Mustafa Durdžić, otac Asmina Durdžića, nastavlja da svojim objavama privlači pažnju javnosti. Iako je Asmin jasno stavio do znanja da nema veze sa objavama svog oca, on u njima nastavlja da ga pominje, a isto i porodicu i bližnje.

Novom objavom hteo je da stane na kraj materijalnom iskorišćavanju i da poruči sledeće.

Mustafa se osvrnuo na priče koje kruže o tome da su njegovom sinu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << žene plaćale večere i javno se obratio tim devojkama, uz napomenu da će im sve vratiti ali i više.

- Imam dva sina, bili su lepotani, a i sada su još uvek. Ako postoji ijedna žena ili devojka koja je platila mom sinu večeru, a da zauzvrat nije dobila 50 večera, neka mi se javi ovde javno sa imenom i prezimenom, vraćam joj 10 puta više! Onim koje su iskorišćavale materijalno moju decu želim da obole što pre od raka. Isto vredi i za žene, devojke koje su bile verene, verene sa Asminom, a ja znam da ne postoji nijedna sa kojom je bio veren - napisao je on.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.