Ona se VRATILA u Belu kuću - Saopštila vesti o OPERACIJI: Palo je JAVNO suočavanje sa cimerima

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024, 16:25

Ona se VRATILA u Belu kuću - Saopštila vesti o OPERACIJI: Palo je JAVNO suočavanje sa cimerima

Gordana Džehverović danas je ušla u "Elitu", pa se tom prilikom pozdravila sa Anitom i saopštila u kakvom je stanju njena ćerka Teodora nakon operacije.

Danas je u "Elitu" ušla Gordana Goca Džeherović kako bi podelila dužnosti svim učesnicima.

Ona je prvo naletela na Anitu, pa se suočila sa njom nakon što je njen trenutni dečko Anđelo Ranković pominjao bivšu devojku i njenu ćerku Teodoru Dževerović.

Prošlog utorka Goca Džehverović i Anđelo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ranković imali su žestoko suočavanje nakon silnih optužbi koje je on izneo u emisiji "Gledanje snimaka" na njen račun, a Goca je najavila haos, koji će se tek odigrati, kao i ozbiljan razgovor, koji ih definitivno čeka.

Oni su razmenili nekoliko rečenica, a kasnije je otkrila da je Teodora imala operaciju i da je sada čeka oporavak.

Anđelo je kasnije saznao za Teodorinu zdravstvenu situaciju, pa je u emsiji "Pitanja novinara" rekao kako će joj se obratiti čim dođe u Belu kuću i sa njom zakopati ratne sekire, zbog operacije koju je Teodora imala, a onda je istakao da mu je drago što je pevačica sad dobro i da je uahvet koji je morala da uradi prošao u najboljem redu.

Dobar dan - rekla je Anita Gordani.

- Ćao mala, kako si? - dodala je Džehverovićka.

Kakva ti je snajka? - upitao je Marko.

Odlična - rekla je Goca.

Goca je nakon toga prošetala po dvroištu gde je poljubila i zagrlila Jovanu Tomić Matoru, a onda okupila takmičare "Elite", kako bi održala sastanak i kako bi svako dobio zaduženje za ovu nedelju. Goca je par puta pomenula novogodišnju jelku i da bi trebalo da se očisti iza nje, što su mnogi shvatili kao provokaciju za Anđela, jer je već poznato da su mu na društvenim mrežama dodelili taj nadimak.

Srbija Danas/Društvene mreže/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.