Ona je tvoj fan Maja i Slađa kuju ZAVERU protiv nje, osule ŽESTOKO i iznele sav prljav veš

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 22:06

''Ona je tvoj fan'' Maja i Slađa kuju ZAVERU protiv nje, osule ŽESTOKO i iznele sav prljav veš

Obnovile prijateljstvo, pa napravile zaveru.

Maja Marinković i Slađa Blinda Poršelina napokon su obnovile svoj prijateljski odnos, pa su popričale o promeni u ponašanju koje vide kod Jovane Cvijanović.

- Ja ne želim da tebe stavim u nezgodnu situaciju, da ne bude da se ja nešto mešam - rekla je Maja.

- Ja nisam znala da je ona kad je krala cigare sa Anđelom ubacila u moj, tako da mene ne možeš da staviš u nezgodnu situaciju. Ti pričaj po svome >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i šta te briga - rekla je Slađa.

- Imam neki čudan osećaj u vezi nje, u pogledu vidiš da je drugačija - rekla je Maja.

- Ona je tebi zamerila što je njen hipotetički dečko rekao da mu se ti sviđaš, ti ne možeš nikad biti kriva - rekla je Slađa.

- Meni je čudna samo ta njena promena u ponašanju - rekla je Maja.

- Ona je tvoj fan, pre nego što si ušla bila je ista kao ti. Sve isto pričala kao demolirala auto, ljubomora i posesivnost. Zna se kakva si ti u ljubavnom smislu i ne može niko tebe da izimitira - rekla je Slađa.

- Nisam očekivala ovakvo ponašanje od nje, od svih ljudi koji me iritiraju sam mogla to da očekujem ali za nju mi je šok - rekla je Maja.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.