Ona je trostruka mama i supruga našeg pevača: Ana najnovijom slikom zapalila internet!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2018, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona je trostruka mama i supruga našeg pevača: Ana najnovijom slikom zapalila internet!

Ona sija!

Naša poznata lepotica izgleda kao svetski top-modeli, mada se tri puta porađala.

Na terasi ekskluzivnog kompleksa na Ibici Ana pozira s leđa u belom jednodelnom kupaćem, koji ističe njen preplanuli ten i savršeno izvajanu figuru. Zato i ne čudi što mnogi i dalje ne veruju očima, diveći se ovoj trostrukoj mami na idealnoj liniji.

A post shared by 💫Ana Jovanovic💫 (@anajovanovic1) on Sep 14, 2018 at 12:28pm PDT

Iako je u javnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne viđamo često, ona na društvenim mrežama rado deli slike svoje vesele porodice, ali i pokazuje svoje vitko telo.

Ana Jovanović je supruga našeg pevača Predraga Jovanovića, poznatijeg kao Peđa Blizanac, koji je svojevremeno sa rođenim bratom Nenadom bio član benda „Blizanci“.

A post shared by 💫Ana Jovanovic💫 (@anajovanovic1) on Sep 12, 2014 at 8:26am PDT

Njih dvoje su u skladnom braku već godinama, a kada se Peđa 2012. godine pridružio Leksington bendu, najveća podrška bila mu je baš Ana. Njih dvoje imaju dva sina i ćerku.

A post shared by 💫Ana Jovanovic💫 (@anajovanovic1) on Jul 13, 2018 at 2:48am PDT

Ana, koja se bavi kreiranjem kupaćih kostima, sa svojim pratiocima na društvenim mrežama rado deli fotografije na kojima pozira u izazovnim izdanjima, i to uglavnom na egzotičnim destinacijama. A najnovijom fotografijom sasvim je raspametila fanove.

A post shared by 💫Ana Jovanovic💫 (@anajovanovic1) on Sep 14, 2017 at 11:35am PDT

HILJADE EVRA U DEKOLTEU! Narodnjaci dobijaju LUDAČKE bakšiše, a vidite šta su tek dali ŠABANU! LUDNICA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.