Ona je sigurna u njegovu pobedu? Šavija tražila Gastozu 20.000 evra!

Izvor: Svet, 18.Jun.2015, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona je sigurna u njegovu pobedu? Šavija tražila Gastozu 20.000 evra!

Na pitanje da li je istina da je tražila od Nenada Marinkovića Gastoza 10.000 evra ako pobedi, Nataša Šavija je juče odgovorila u emisijui “Upoznajte parove”: “Tražila sam 20.000 evra da kupim nova kola.”
Inače, juče je razotkriveno i da je Šavija htela da ima seks sa Gastozom pred kamerama, i to kao što su imali Ružica Veljković i Filip Đukić, a sve kako bi bila u novinama. Nataša je bila posle besna na Nenada što je ovu informaciju otkrio pred ostalim ukućanima i to mu je sinoć više puta zamerila.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ona je sigurna u njegovu pobedu? Šavija tražila Gastozu 20.000 evra!

Izvor: Scandal.rs, 18.Jun.2015

Na pitanje da li je istina da je tražila od Nenada Marinkovića Gastoza 10.000 evra ako pobedi, Nataša Šavija je juče odgovorila u emisijui “Upoznajte parove”: “Tražila sam 20.000 evra da kupim nova kola.”..Inače, juče je razotkriveno i da je Šavija htela da ima seks sa Gastozom pred...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.