Ona je moja LJUBIMICA, jako je inteligentna Majka učesnika Elite želi Kulićevu za snajku: Prihvatila bih je

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2024, 21:12

"Ona je moja LJUBIMICA, jako je inteligentna" Majka učesnika "Elite" želi Kulićevu za snajku: "Prihvatila bih je"

Miljana Kulić i Darjan Radomirović već nekoliko dana se ne razdvajaju...

Učesnici "Elite" Miljana Kulić i Darjan Radomirović bili su iz dana u dan sve prisniji, a sada se povodom njihovog odnosa oglasila njegova majka.

Naime, Bahrija je istakla da podržava sve sinovljeve odluke.

- On ume i voli da se druži. Ako je to zbilja tako, ja na to ništa nemam posebno da kažem, jer se ja nikada nisam mešala u njegov izbor. Valjala mu devojka, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne valjala, bila dobra, ne bila, uvek sam pričala:"Ja nisam rodila debila nego momčinu", a šta god da uradi, molim lepo - kaže Bahrija, a na pitanje da li bi prihvatila Miljanu Kulić za potencijalnu snajku, odgovorila je:

- Sve što on odabere ja prihvatam uvek. Baš mi je slatko što se cmaču u obraz, ja znam, kada je držao jedan klub u Pančevu, po 200 devojaka dođe, poljubi ga i opet, kad krenu kući. To meni ništa nije novo, on je oduvek omiljen, mio...

O Miljani, kaže, misli sve najlepše, za razliku od Sneže Kušadasi, bivše snaje.

- Nećemo unapred da kvarimo ništa, polako. Miljana mi je ljubimica, simpatična je. Jako je vredna, pedantna, sposobna, inteligentna... Ako pokažu emocije, molim lepo. Nikada, pa ni sada, sinu se nisam mešala u emotivne izbore

A post shared by Darjan Radomirovic (@dario_dario_7)

Srbija danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.