Ona je maznula Toma Hardija i rodila mu dete!

Izvor: Prva.rs, 22.Okt.2015, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona je maznula Toma Hardija i rodila mu dete!

Samo nekoliko nedelja pošto se Rejčel pojavila na premijeri filma "Legend" ("Legenda") i pokazala trudnički stomak, dete je stiglo na svet.
Tom Hardi je slomio srca ženskom auditorijumu kada se prošle godine oženio Šarlot. Njih dvoje su se upoznali tokom rada na TV filmu "Orkanski visovi" (Wuthering Heights), 2009. godine, verili su se 2010. a prošle godine tajno su se venčali.
Pre nego što se skrasio sa Šarlot, Tom je, po sopstvenom priznanju, eksperimentisao i sa muškarcima, pet godina bio u braku sa Sarom Vord, a iz veze sa Rejčel Spid ima sedmogodišnjeg sina Luisa.
 
 

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Tom Hardy i Charlotte Riley postali roditelji

Izvor: Tracara.com, 22.Okt.2015

Tom Hardy i njegova supruga (Foto: WENN) Šarmantni glumački par Tom Hardy i Charlotte Riley postali su roditelji. Ovo je njihovo prvo zajedničko dete.Prošlog meseca lepa glumica se pojavila sa svojim trudničkim stomakom na premijeri filma Legend, gde glavnu ulogu tumači njen suprug. Sedam nedelja...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.