Ona je isprozivala Sašu Popovića, a onda mu uzela 50.000! (Video)

Izvor: Poznati.info, 29.Maj.2012, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona je isprozivala Sašu Popovića, a onda mu uzela 50.000! (Video)

Gospođa mu je prvo očitala lekciju, rekla mu da je cicija, pa mu uzela pare.

Saša Popović i njegovi sponzori večeras su ostali lakši za 50.000 dinara. Gospođa je pozvala emisiju Narod pita na TV Pink i pre nego što je pogodila tajanstvenu ličnost, ona je pošteno napljuvala Popovića. Rekla mu je da je velika cicija i da je njemu teško uzeti novac, ali da će ga ona večeras skratiti za 50.000.

Direktor Granda je bio uveren da gospođa neće pogoditi >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << ko se krije iza maske, ali kada je rekla Dinčino ime, njegov pogled se zaledio. Hteo, ne hteo, morao da je prizna da je pogodila i da ja uzela pare. Pogledajte kako je tekao njihov razgovor.

J. M

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prozivala Sašu Popovića, a onda mu uzela 50.000!

Izvor: Vesti-online.com, 29.Maj.2012

Gospođa je prvo očitala lekciju Saši Popoviću, rekla mu da je cicija, pa mu uzela pare, pogodivši zagonetnu ličnost...Saša Popović i njegovi sponzori ostali su sinoć lakši za 50.000 dinara. Gospođa je pozvala emisiju Narod pita na TV Pink i pre nego što je pogodila tajanstvenu ličnost, ona...

Nastavak na Vesti-online.com...

Isprozivala Sašu Popovića, a onda mu uzela 50.000! *VIDEO*

Izvor: Scandal.rs, 29.Maj.2012

Saša Popović i njegovi sponzori sinoć su ostali lakši za 50.000 dinara. Gospođa je pozvala emisiju Narod pita na TV Pink i pre nego što je pogodila tajanstvenu ličnost, ona je pošteno napljuvala Popovića. Rekla mu je da je velika cicija i da je njemu teško uzeti novac, ali da će ga ona večeras...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.