Ona je ćerka poznatog srpskog pevača i prava je lepotica, a jednog tatinog kolegu zavela je dok je bila SREDNJOŠKOLKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2020, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona je ćerka poznatog srpskog pevača i prava je lepotica, a jednog tatinog kolegu zavela je dok je bila SREDNJOŠKOLKA!

Sada se malo smirila...

Helena Topalović poznata je zahvaljujući ocu, pevaču Milanu Topaloviću Topalku, ali je na stranama žute štampe češće završavala zahvaljujući svojim partnerima. Naime, Helena Topalović bila je sa mnogim poznatim muškarcima, a trenutnog partnera, tenisera Damira Džumhura ne eksponira na društvenim mrežama, kao što je to bio slučaj sa ostalima.

Helena je punila stranice novina kada je otkriveno da je u vezi sa Slobodanom Vasićem. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ona je u vezu sa pevačem uplovila nedugo nakon što je on raskinuo veridbu sa Valentinom Vučićević, koja ga je optužila da ju je tukao.

Helena je punila stranice novina kada je otkriveno da je u vezi sa Slobodanom Vasićem. Ona je u vezu sa pevačem uplovila nedugo nakon što je on raskinuo veridbu sa Valentinom Vučićević, koja ga je optužila da ju je tukao.

Veza pevača i Topalkove ćerke bila je kratka i veoma burna, sa nekoliko raskida i pomirenja.

Samo nekoliko meseci nakon raskida sa Slobom mediji su pisali da se upustila u romansu sa još jednom zvezdom "Granda" - Milošem Vujanovićem.

Pre Slobe Helena je bila u vezi sa Jocom Stefanovićem, takođe pevačem "Granda", ali je Topalkova ćerka tada bila još maloletna pa zbog škole nije imala vremena za dečka. Kako se tada komentarisalo, obaveze su ih odvojile. Joca je imao mnogo tezgi i posla, a Helena je morala dosta da uči, pošto je tada pohađala srednju školu.

Posle Joce, imala je kratku romansu sa voditeljem Vladom Stanojevićem, koji se, nakon što je pretukao tadašnju devojku Anu Mariju Žujović, odselio u Ameriku gde i danas živi. Iako nikada nisu hteli da obelodane vezu, Vladu i Helenu razotkrile su fotografije sa romantičnog putovanja u Italiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.