Ona je ZAUVEK NAPUSTILA Elitu: Veliko iznenađenje nakon GLASANJA PUBLIKE, voditelj dao saopštenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 08:48

Ona je ZAUVEK NAPUSTILA "Elitu": Veliko iznenađenje nakon GLASANJA PUBLIKE, voditelj dao saopštenje

Intrigantno!

Voditelj Darko Tanasijević sinoć je otišao do nominovanih učesnica - Jovane Cvijanović, Jelene Ilić Marinković i Slađe Bošković, koje su bile spremne za večerašnju igricu Velikog šefa.

Nakon igrice pobedniku se glasovi dupliraju, te onda sledi izbacivanje, tradicionalno.

Darko je zajedno sa njih tri odšetao do diskoteke, gde im je objasnio pravila igrice - nominovane učesnice dobile su po pet strelica, te su morale da probuše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << četiri balona u svom nizu, a nakon toga i centralni balon.

Jelena je odmah izbušila dva balona, a odmah za njom išla je i Jovana, dok Slađi Bošković bušenje baš i nije išlo od ruke.

Na kraju, Jelena je pogodila centralni balon, što je označilo kraj igrice, te će Marinkovićki biti duplirani glasovi.

- 67, 30 i tri. Takva je situacija u ovom trenutku. Jedna dama je slobodna u ovom trenutku, i dalje će biti počasni član Elite. 67 odsto glasova gledalaca ima Jovana. Jelena Marinković ostaje u Eliti, a Slađu Bošković ispraćamo iz Elite - rekao je Darko, nakon čega su se učesnici pozdravili sa Boškovićkom.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.