Ona će nam rešiti problem korupcije: Mimi Oro završava fakultet!

Izvor: Svet, 15.Okt.2014, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona će nam rešiti problem korupcije: Mimi Oro završava fakultet!

Starleta i od skoro pevačica Mimi Oro izjavila je da će ove godine završiti fakultet. Osim toga, baviće se jednom veoma važnom oblašću.
Sa fakultetom završavam ove godine. Nadam se već krajem oktobra. Ostala su mi još tri ispita“, izjavila je starleta, koja je još otkrila da završava fakultet za trgovinu i bankarstvo, smer revizor.
Ili ću raditi u banci ili ću biti revizor, da vidim kakve su korupcije po firmama“, rekla je Mimi u emisiji na televiziji Pink BH.
Autor: Life Content
Foto: PrintScreen

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Da li će krenuti maminim stopama? Mala Anastasija peva pesmu iz “Titanika”!

Izvor: Svet, 16.Okt.2014, 15:19

Ćerka folk pevačice Cece Ražnatović, Anastasija, pokazivala je od malih nogu talenat za muziku.. To je pokazala još davno u jednoj emisiji na televiziji Pink, kada je otpevala pesmu iz filma “Titanik”, koju izvodi Selin Dion.. U emisiji je i njen brat Veljko, koji pomno prati kako sestra peva...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.