Ona će me napolju VARATI Anđelo OBIRSAO PATOS Anitinim dostojanstvom - siguran da nije devojka za vezu

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 16:57

"Ona će me napolju VARATI" Anđelo OBIRSAO PATOS Anitinim dostojanstvom - siguran da nije devojka za vezu

Izneo brutalno iskren sud o njihovom odnosu.

Čini se da je veza Anđela Rankovića i Anite Stanojlović "na staklenim nogama". Anđelo nije siguran u njenu ljubav, pa sumnja da će ga ona prevariti u spoljnom svetu.

Nije siguran da će nakon rijalitija nastaviti ljubavnu romansu sa njom.

- Ne shvatam zbog čega se osećam ovako čudno. Možda već sada vidim da veza sa Anitom nema neku budućnost, u smislu toga da će ona verovatno i mene napolju da vara. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nismo mi u nekom stabilnom odnosu, ona je pokazala kakav je tip devojke, ali ja ne mogu nju sada da promenim. Možda svašta nešto leži u tome što je vrlo mlada, pa hoće da prođe što više za svoje godine - rekao je maneken, pa je dodao:

- Da me neko sada ne shvati pogrešno. Ne zezam se ja i ne pričam da mi je loše sa Anitom u celoj ovoj priči. Samo vidim da to neće nikuda da vodi. Pa ona i sama kaže da je vrlo teško u partnerskim odnosima. Da je situacija drugačija verovatno ne bi ni moglo da se postupa ovako. Ne znam šta je radila napolju sa svima koje je imala pre mene i Matore, ali Anita nije devojka od poverenja i za dugu vezu. Nisam naravno ni ja, ali ja to ustanem i kažem, ne zalećem se da prosim svaku devojku s kojom uđem u bilo koji odnos. Ona nije loša devojka, ali što se mene tiče, najbolja je za druženje i tako te stvari - rekao je Anđelo.

Srbija Danas/I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.