On ne treba da TRPI NASILJE... - Teodorino ponašanje prema Bebici IZAŠLO NA VIDELO: Nisu je štedeli

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Dec.2023, 03:05

"On ne treba da TRPI NASILJE..." - Teodorino ponašanje prema Bebici IZAŠLO NA VIDELO: Nisu je štedeli

Stručni žiri komentarisao je nastup Bebice, Teodore i Maje, pa su se osvrnuli na ponašanje kakvo je Teodora ispoljila prema Nenadu prethodnih dana u rijalitiju.

Na redu za nastup na "Elitoviziji" došli su Nenad Macanović Bebica, Maja Marinković i Teodora Delić.

Oni su nastupili sa numerom "Gadafi", a sve prisutne su oborili sa nogu.

- Bebice glavni si zavodnik u kući, sem kada Zola dođe na 100 posto, tada padaš u vodu. Za Maki pozdrav svaka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čast. Top ste pevale - rekao je David.

- Ove dve devojke su pokazale kako treba. Mene  Kulići nisu slušali, ja Bebicu vidim. Rekao sam Mariji za njega da je prevarant. Evo njega opet, ali sada bez Miljane jer ga boli uvo - rekao je David.

- Bebica je neko ko je top, ne sviđa mi se jer si u vezi sa Teodorom. Mislim da ne bi trebalo da ga udaraš, on ne treba da trpi nasilje. Šta posle kad izađete pa to eskalira. Ja sam sa njim živeo, on ti ništa loše neće uraditi i to što radiš uopšte nije potrebno. On je mngo dobar dečko - rekao je Dejan.

- Ni jedna devojka koja se nalazila u našem društvu nije bila poštena - rekao je Miki.

- Ušla si kao Stanijina podrška, prvi put da mlatiš praznu slamu. Stala si na njenu stranu, a znaš šta se Aneli desilo. Stanija drži marketing u malom prstu, pa se sa tobom dogovarala - rekao je Dejan.

- Kada sam upoznala Aneli u rijalitiju donekle sam i promenila mišljenje - rekla je Maja.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.