On ne prestaje, skrenuće, izgledaće kao ludak Miljana OČAJNA zbog onoga što joj je Zola priredio

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 16:29

"On ne prestaje, skrenuće, izgledaće kao ludak" Miljana OČAJNA zbog onoga što joj je Zola priredio

Odmah se požalila.

Miljana Kulić se sinoć ponovo uselila u "Elitu", a nakon što se ovog popodneva probudila, uputila se u rehab kod Marka Janjuševića Janjuša. Ona je poželela da razgovara sa Janjušem, a temaje bio njen bivši dečko Lazar Čolić Zola.

- Ovaj (Zola) ne prestaje Janjuše. Drogira se, ne prestaje. Kako njegova majka ne vidi? Skrenuće, izgledaće kao ludak. Janjuše, nije to samo jednom u nekoliko meseci, to je svaki dan - pričala je Kulićeva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Tražio je novac da mu prebacim, a potrošila sam 500 evra da mu napunim frižider. Šta će njemu pare? Pun je frižider, a on želi samo pare. On puši dva dž*inta od ranog jutra. Rekla sam sebi da je kraj, odmah sam otišla. On ni prema sebi nema emocije, a kamoli prema meni. Ne znaš koje on gluposti radi - pričala je Miljana dok ju je Janjuš slušao.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.