On je sve samo ne dosadni dekica: Džon Malkovič objavljuje bizarni album (video)

Izvor: Scandal.rs, 18.Nov.2015, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On je sve samo ne dosadni dekica: Džon Malkovič objavljuje bizarni album (video)

Džon Malkovič je sve samo ne dosadni dekica koji čita nove filmske scenarije. Glumac je najavio neobičnu saradnju sa Joko Ono, Šonom Lenonom i i grčkim filozofom Platonom.

U saradnji s fotografom Sandrom Milerom i kompozitorom Erikom Aleksandrakisom, šašavi Malkovič 27. novembra objavljuje Like Muppet Show, album na kojem će se pojaviti niz zanimljivih muzičkih imena.

Kako ide priča?

Sandro Miler je fotografisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Malkoviča prema kompozicijama Aleksandrakisa.

Aleksandrakis je zatim zamolio gospodina Malkoviča da uzme Platona u ruke i da fino izrecituje njegovu alegoriju o pećini. Zatim je to postavio kao narativnu zvučnu traku preko muzike.

E, tek sad stvari postaju zanimljive: trojac je svoj mali holistički projekat poslao velikom broju muzičara poput Dvizija Zape, Placeba, Joko Ono, Šonu Lenonu ili Dendiju Varholzmu da ih miksaju kako im je volja.

Eto ti albuma bizarnog!

Prvi dostupni remiks je Cryolife 7:14 A.M. u produkciji Ono-Lenon. Majka i sin su se poigrali nakon što im je kompozitor poručio:

“Tranžirajte ga kako želite. Snimite Ajfonom kokoške i stavite ih.” Ljudima nije davao previše smernica, nego sasvim odrešene ruke:

“Može biti avangardno ili lo-fi koliko ti ljudi to žele.”

I dok čekamo Dan prodavnica vinila, prva remiksovana stvar s Malkovičevog bizarnog projekta dostupna je za slušanje (čućete nimalo uobičajene kompozicije):

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.