Fan pozvao Majli Sajrus na proslavu mature

Izvor: Prva.rs, 11.Feb.2014, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fan pozvao Majli Sajrus na proslavu mature

Met Piterson, verovatno najveći fan mlade Majli napravio je video u kom poziva pevačicu da sa njim ode na njegovo matursko veče. Ono što je interesantno je da je prilikom poziva pokrio samo genitalije, a po uzoru na Majli u spotu „Wrecking ball“ lizao je buket cveća koji je držao u drugoj ruci.
Iako Majli nije pristala da ide sa njim na maturu, Met je ipak dobio vrlo neočekivani odgovor:

„Dragi Met Piterson, ne verujem da ću moći da stignem na tvoju maturu, ali zašto >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << ti ne dođeš na moj šou i budeš samnom? Ne zaboravi korsaž“, odgovorila je Majli, a Met je sa oduševljenjem napisao: „Dogovoreno! Odelo i ruže biće spremni do 27. februara“.
Pogledajte video koji je za Majli napravio Met. Šta vi mislite o svemu ovome?

 

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.