On je ljudski otpad i nikada neće biti ni klozetar - Marija Kulić zgrožena onim što je videla u Eliti

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2024, 09:41

"On je ljudski otpad i nikada neće biti ni klozetar" - Marija Kulić zgrožena onim što je videla u "Eliti"

Majka Miljane Kulić ne želi da ćuti na veliku nepravdu.

Marija Kulić je javno isprozivala Ivana Marinkovića putem svog Instagrama nakon što je videla da je Marinković uputio uvrede njenoj ćerci Miljani Kulić uživo u programu.

Ona se osvrnula na tvrdnje Ivana Marinkovića da je bio voditelj i da to Miljana nikad ne bi mogla da bude.

- Da li neko zna na kojoj televiziji je smećar buđola voditelj? Kaže Miljani ne možeš sa govornom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << manom. Da, ona vrska i nije želela da bude voditeljka, a on ljudski otpad neće biti ni klozetar jer nikada nije hteo da radi - stoji u objavi

Još dok je bio u rijalitiju Parovi, kolala su priče da je Ivan Marinković uhvaćen kako je krao skupoceni sir po radnjama. on se tom prilikom ogalsio

"Istina je! Ukrao sam robu u vrednosti od 100 eura! Međutim ja nisam krao smrdljivi sir kako je pisalo u novinama već BUĐOLU! To je veoma skupa salama. Prepoznali su me i uhvatili. Dobio sam uslovnu kaznu. To je cela istina", rekao je Ivan tom prilikom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.