On je ljubomoran i POSESIVAN Reperov otac progovorio o SVAĐAMA između Ša i Mione - dao sud o njihovoj vezi

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 00:09

"On je ljubomoran i POSESIVAN" Reperov otac progovorio o SVAĐAMA između Ša i Mione - dao sud o njihovoj vezi

Podržao njhov odnos.

Veza Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović je jedna od glavnih tema u Beloj kući. Ša neretko ima burne reakcije i izlive ljubomore upućene Mioni.

Sada se oglasio reperov otac, Zoran Aleksić, i prokomentarisao je Nenadovo učešće u rijalitiju.

- Mislim da je Ša super, i da je okej, polako ide da bude onaj Nenad koji jeste. U odnosu sa drugarima on je tu korektan, sa svima je okej, nikoga ne dira prvi, ali kada ga neko dira zna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da odgovori - kaže Zoran.

Zoran je dao svoj iskren sud o vezi Mione i Ša.

- Oni su u rijalitiju, te njihove prepirke su drugačije, nema fizičkih nasrtaja. Kao što ljudi funkcionišu napolju, tako i oni funkcionišu unutra, sve manje i manje imaju te svađice, sve su to bockanja između njih, mislim da su lep par i da lepo funkcionišu - kaže Zoran.

Nenadov otac je dao komentar na to kako vidi prozivke cimera na ljubomoru Ša.

- Ljubomora je nešto što čovek nosi u sebi, on je takav, posesivan, daje se u tim vezama 100% i možda on očekuje da mu tako neko vrati. Miona je malo rezervisanija, ali ja vidim sve više i više i ona njega zagrli, uhvati ga za ruku, maze se i pričaju. Na kraju krajeva svaka veza koja krene se smiri. Možda je malo hladnija, ali vidim da se privikavaju jedno na drugo, hoće da pokuša da ne bude ishitreno - kaže Zoran.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Pink.rs/A.V./Prenela I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.