On je RAZOTKRIO taktiku SVIH u Beloj kući - Svojim rečima DIREKTNO uticao na njih: Pokazala je KO JE

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 23:17

On je RAZOTKRIO taktiku SVIH u Beloj kući - Svojim rečima DIREKTNO uticao na njih: "Pokazala je KO JE"

On je dao mišljenje o tome kako svi učesnici vide Maju.

Otac Maje Marinković, Radomir Taki Marinković otkrio je kako gleda na ćerkine bivše drugarice u rijalitiju Slađu Bošković Poršelinu i Jovanu Cvijanović, pa se osvrnuo i na navode da se Maji zapravo sviđa Uroš Rajačić.

On je dao iskreno mišljenje o svim učesnicima, pa otkrio ko je Majin fan u rijalitiju.

- Jovana je Majin fan i dosadno joj je tamo. Tamo se menja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << situacija iz minuta u minut, ja sam na Majinoj strani uvek. Kad je neko dobar s Majom ja ga hvalim, kad neko nije, on je najveće đubre na svetu. Jovana se uplasila oko pritiska u kući, ona nema m*da, a Maja ne je*e zivu silu, Maja ide do kraja uvek. Slađa je pokazala svoj karakter, ko je i šta je - rekao je Taki i dodao:

- One su ljubomorne na nju i zavide joj! I ta Aneli je ista kao njih dve! Godinama su je studirale i gledale i kopiraju je. Maja je jedinstvena i upečatljiva i da je nagora, ona je najbolja. Maja je unikat, jedna jedina i ja sam uvek uz nju. Maja je za sve njih tamo institucija! S kim je ona dobra, dobar je sa mnom, s kim nije nikad neću nijednu reč reći o tom nekom - poručio je Majin otac, a onda se osvrnuo i na navode da Jovana sumnja da se Marinkovićevoj dopada Uroš Rajačić.

- Ma kakav Uroš. On Maji nije ni na mapi. Stoji to da je on fin i lep momak, ali nije on Majin tip. Ona bi njega pojela za doručak, a on bi šutnuo Jovanu samo tako da Maja stvarno želi bilo šta da ima s njim. Izvisila bi Jovana da ga Maja hoće! Jasno kao dan! Nijedna devojka unutra Maji nije ni do kolena ni po izgledu, ni po energiji i po harizmi - bio je jasan Taki Marinković.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Pink/Prenela: K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.