Olja prkosi zimi!

Izvor: Poznati.info, 22.Nov.2012, 02:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olja prkosi zimi!

Iako je iz dana u dan sve hladnije, voditeljka Olja Crnogorac uspela je da iskoristi nekoliko sunčanih novembarskih sati, pa je u kratkom šortsu izvela u šetnju svog kućnog ljubimca.

Poznata voditeljka mamila je uzdahe prolaznika, a iako nije imala jaknu, izgledalo je da joj je toplo oko srca. Očigledno da je njenom psu i njoj prijala šetnja po lepom vremenu, pa zato Crnogorčeva nije skidala osmeh sa lica i potpuno se posvetila malom ljubimcu.

Olja Crnogorac | Foto: Dimitrije Goll

Izvor: Alo.rs

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Spreda osmeh, a pozadi: Nećete verovati šta je lepa voditeljka pokazala! (FOTO)

Izvor: S media, 22.Nov.2012

Mnogo se promenila od pre par godina. ..Ana Mihajlovski je prošetala nesvakidašnje izdanje u skladu s prilikom...Lepa voditelja jeprodefilovala u kratkom šortsu s nitnama. Osmeha joj nije manjkalo, ali, njena pozadina je bukvalno nestala...Da li je kriva crna boja ili je voditeljka još više smršala?..Izvor:...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.