Olivera Kovačević odbila da vodi RIJALITI PROGRAM - Ostavili su mi blanko ček, a evo zašto nikada nije došlo do saradnje

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2023, 23:48

Olivera Kovačević odbila da vodi RIJALITI PROGRAM - "Ostavili su mi blanko ček", a evo zašto nikada nije došlo do saradnje

Olivera Kovačević je obelodanila do sada potpuno nepoznate detalje iz privatnog života. Ona je za sve ove godine bavljenja javnim poslom uspela da sačuva svoju intimu, a sada je rešila da progovori o tome koju je to poslovnu ponudu odbila.

Nekadašnja glavna i odgovorna urednica Zabavnog programa RTS, Olivera Kovačević, retko daje intervjue, ali je jednom prilikom progovorila o svom poslovnom, ali i privatnom životu.

Ona je tada istakla i da joj je godinama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bilo teško da se bori sa predrasudama o plavušama.

- Najlakše je reći: ‘Ona je plavuša’. To rade oni koji žele da vas omalovaže, a nemaju drugu municiju. Postoje i načini da se muškarac uvredi, ali to je ispod nivoa komunikacije i žene to retko čine. Sa stereotipima se treba boriti samo radom i znanjem - rekla je ona.

Istakla je i da u poslu voli da sve drži pod kontrolom.

- Istina, mogu da radim više stvari u isto vreme. Odluke ne donosim impulsivno, trudim se da nastupam racionalno. Ako još oko sebe imate ljude koji se raduju zajedničkom uspehu, onda je to sreća - istakla je Kovačevićeva i otkrila da su joj nudili da vodi „Velikog brata“.

- Imala sam ponudu da vodim prvu sezonu Velikog brata. Ostavili su mi blanko ček da upišem koliko tražim. To sam odbila jer nisam verovala da taj format može doneti nešto dobro. Danas vidimo kako je rijaliti metastazirao na našim televizijama - zaključila je Kovačevićeva za "Story".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.