Olivera Kovačević, glavni urednik Zabavnog programa RTS-a!

Izvor: Svet, 20.Jul.2015, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olivera Kovačević, glavni urednik Zabavnog programa RTS-a!

Ovih dana vodila se velika rasprava ko će biti nov urednik Zabavnog programa na RTS-u, a među kandidatima su se našle i Lea Kiš i Olivera Jovićević.

Kako smo ranije pisali, Lea Kiš nije bila “popularna” kao kandidat, te su mnogi zaposleni na Javnom servisu izrazili svoje negodovanje, da bi na kraju voditeljka izjavila da je ona sama povukla svoju kandidaturu.

Više o tome možete pročitati OVDE

Olivera Jovićević je odbijena, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << a do danas se nije znalo ko će zauzeti mesto urednika.
Svi su mislili da će Olivera Kovačević biti urednik informativnog programa, ali danas su objavljeni rezultati i Olivera je zaista “oduvala” sve kandidate i postala glavna urednica Zabavnog programa RTS-a.
Nama se čini najzad prava osoba na pravom mestu.
Inače Olivera je rođena je 23. marta 1967. godine u Zrenjaninu. Diplomirala je sociologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Karijeru je započela na TV Politika, gde je radila od 1993. godine, zatim je na televiziji Pink vodila autorsku emisiju “Klopka”, a potom i na BK televiziji. Autor je i voditelj emisije “Da Možda Ne” na RTS-u.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Olivera Kovačević, glavni urednik Zabavnog programa RTS-a!

Izvor: Scandal.rs, 20.Jul.2015

Ovih dana vodila se velika rasprava ko će biti nov urednik Zabavnog programa na RTS-u, a među kandidatima su se našle i Lea Kiš i Olivera Jovićević. Kako smo ranije pisali, Lea Kiš nije bila “popularna” kao kandidat, te su mnogi zaposleni na Javnom servisu izrazili svoje negodovanje, da bi...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.