Olešio se od alkohola, pa zaspao!

Izvor: Svet, 13.Nov.2019, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olešio se od alkohola, pa zaspao!

Kad Aca Lukas slavi rođendan, svi gosti popadaju s nogu, pa i on sam!
Folker je prošle nedelje upriličio zabavu za najuži krug prijatelja u jednom beogradskom restoranu na kojoj je, verovali ili ne, zaspao. A kako i ne bi kada je iz cuga popio nekoliko čašica žestine, i to na eks. Umesto da mu piće da energiju i da igra u ritmu muzike za ples, popularni folker je prilegao na trosed. Međutim, spavanje nije dugo trajalo, jer je Aca želeo da ispoštuje goste, pa se brzo razbudio >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i nastavio da se veseli.
– Nema više spavanja. Imam toliko energije da mi je dovoljno samo da sklopim oči nekih desetak minuta i onda celu noć mogu da slavim – rekao je folker, koji je bio i više nego raspoložen, a piše Kurir.
Žurka je potrajala do ranih jutarnjih časova, a kako Aca kaže, gosti su se odlično proveli.
– Bilo je fenomenalno. Kako drugačije i da bude kada ja slavim. Došli su mi samo najbliži prijatelji jer sam se više umorio od lažnih ljudi – rekao je folker, koji je trenutno i bez emotivne partnerke, ali mu to očigledno ne smeta.
svetsvet
The post Olešio se od alkohola, pa zaspao! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.