Oko za oko, zub za zub! Nakon KRAHA VEZE, izvršen ofanzivni napad na Miljanu Kulić

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 19:11

''Oko za oko, zub za zub!'' Nakon KRAHA VEZE, izvršen ofanzivni napad na Miljanu Kulić

Nije štedela reči, a ni uvrede, kada je govorila o sada bivšoj devojci njenog sina.

Miljana Kulić i Darjan Radumirović su sinoć,u toku emisije ''Gledanje snimaka'' zvanično raskinuli. Kako smo mogli da vidimo, Darjan je optužio Miljanu da nije iskrena i da još uvek gaji osećanja prema svom bivšem - Nenadu Macanoviću Bebici. Bilo bi potcenjivanje reći da je Miljani ovo malo zasmetalo, obzirom da je nakon toga raskinula sa njim.

Miljana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u ranim jutarnjim satima napustila njihov zajednički krevet i time mu dala do znanja da je njena odluka finalna.

Darjanova majka se od početka javno protivila njihovoj vezi, te je, dobivši vesti o njihovom raskidu, izjavila:

- Sve što kažem, nijedna rečenica neće da dopre do mog sina. Mislila sam da bi Miljanu usrećila nečija dobrota, ali ne, neće ona finog momka. Svesna je da ne zaslužuje to jer je bahata, agresivna, nevaspitana - započela je Bahrija.

- Kada bih samo mogla reći Darjanu da joj ne prilazi. On nju ne pozanje iz prethodnih odnosa, a ovaj je napravila istim takvim. Beznadežan je slučaj - objasnila je.

Bahrija je čak imala šta da poruči i Miljaninom bivšem, tačnije Bebici koji je, iz više navrata, napadao njenog sina.

- Oko za oko, zub za zub. Upamtiće šta je sve radio i na koga je pružio svoje kratke ruke - zaklučila je.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Pink.rs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.