Oko vrata OGRLICA koja vredi kao STAN U BEOGRADU: Soraja uživa u Dubaiju - na njoj stajling košta čitavo bogatstvo

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 11:50

Oko vrata OGRLICA koja vredi kao STAN U BEOGRADU: Soraja uživa u Dubaiju - na njoj stajling košta čitavo bogatstvo

Voli da priušti sebi skupocene i markirane "krpice" i nakit.

Soraja Vučelić poznata je po tome da živi "na visokoj nozi", da često obilazi luksuzne destinacije i kupuje markiranu garderobu. Ona ne žali da da novac za haljine, nakit, štikle i torbice.

Starleta je aktivna na društvenim mrežama i redovno sa svojim pratiocima deli kako provodi slobodno vreme.

Soraja se trenutno nalazi u Dubaiju, gde uživa sa sinom. Obilazi poznate restorane i hotele, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a sada je podelila fotografiju sa večere iz jednog luksuznog ugostiteljskog objekta, sa prelepim pogledom.

Pored pogleda na čuvenu Burdž kalifu, svi su na fotografiji primetili nakit koji je Soraja nosila. Ona je na sebi imala ogrlicu koja vredi kao čitavo bogatstvo.

Ogrlica nosi ime jednog od najpoznatijeg svetskog brenda i veoma je skupa. Njena cena je neverovatnih 80.000 evra, kako stoji i na zvaničnom sajtu poznate marke. Za taj novac je moguće kupiti stan u Beogradu. 

Osim ogrlice, Soraja je odevnu kombinaciju upotpunila i velikim minđušama i skupocenom torbom sa zlatnom ručkom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.