Okidač stresa za svaki znak Zodijaka! Sa ovim se teško nose!

Izvor: Svet plus, 26.Jan.2021, 21:17

Okidač stresa za svaki znak Zodijaka! Sa ovim se teško nose!

Stres je u današnje vreme sve učestaliji, te ometa našu svakodnevicu kako poslovno tako i privatno. Veliki broj obaveza na radnom mestu i u domu, briga oko dece, samo su neki od okidača stresa. Okidač stresa za svaki znak Zodijaka! Sa ovim se teško nose!

Ovan

Ovaj horoskopski znak ima ubrzan ritam života, a samim tim i konstantnu potrebu za dokazivanjem i takmičenjem. Ukoliko im ne pođe za rukom da ostvare ono što odmah požele, gube živce, te postaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << napeti i nervozni. Takođe, burno reaguju i kada ostvare lošije rezultate od svojih kolega.

Bik

Reč je o horoskopskom znaku koji u svakom trenutku ide na sigurnu varijantu i svim raspoloživim sredstvima kada obavljaju neki posao.

Bik unapred iskazuje brigu da će doživeti neuspeh. Briga ga stalno progoni. Stres dožive onda kada im nešto nije poznato i kada nemaju dovoljno znanja.

Blizanci

Blizanci važe za znak kojiima je donošenje odluka nešto najstresnije u životu, posebno kada svi u njihovoj okolini čekaju da donesu pravu odluku. Tada jednostavno osete pritisak i stres i to ih blokira.

Rak

Rak je osetljiv i emotivan znak koji voli da provodi svoje slobodno vreme kod kuće. U svom domu se oseća kao svoj na svome.

Lav

Kada dominantni Lav oseti da mu stvari izmiču kontroli, onda upada u kolotečinu stresa iz koje se teško izvlači.

Lavovi su veoma ljubazni, ali ne mogu podneti da ne kontrolišu situaciju.

Devica

Devica lako gubi kontrolu i postaje nervozna onog trenutka kada s nekim uđe u sukob jer voli da bude u pravu i vodi glavnu reč.

Vaga

Vage vole da ugađaju drugima, pa ne vole suočavanje. Previše vremena gube dok razmišljaju da li da se suprostave ljudima koji im nanose nepravdu ili da jednostavno prećute. Ne vole nikoga da povrede i zato se nećkaju.

Škorpija

Škorpije se ne poveravaju lako ljudima jer imaju strah od izdaje. Njima je potrebno više vremena da steknu poverenje, a čak i kada se to dogodi stresno im je da iskažu svoja osećanja i mišljenje.

Strelac

Vole da budu zaposleni, ali mrze kad neko pokušava da ih kontroliše. Mogli bi postati nestrpljivi, a stres se nakuplja kad vide da im stvari ne idu od ruke.

Jarac

Ljudi rođeni u ovom znaku vole da drže sve pod kontrolom, a najviše mrze kada neko nešto krije od njih. Iako to možda neće pokazati, takve situacije ih stresiraju.

Vodolija

Vododlija često sumnja u sebe iako je jedan od najinteligentnijih znakova. Upravo zbog toga nije im lako da se nose sa stresom.

Riba

Ribe ne mogu da se suzdrže od stresa zbog grešaka iz prošlosti. S obzirom na to da su veoma emotivne, Ribe su pod stresom i kada njihovi bližnji prolaze kroz nedaće.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.