Ogromno iznenađenje: Ovo je NOVI UČESNIK Elite

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2023, 00:34

Ogromno iznenađenje: Ovo je NOVI UČESNIK "Elite"

Produkcija rešila da zabiberi čorbu.

Pre emisije "Pitanja novinara", u kojima će sedma sila zavrnuti rukave i svojim pitanjima raščivijati sve odnose i nedoumice u Beloj kući, koje danima unazad intrigiraju javnost, odviće se emisija "Vanredno ubacivanje".

Produkcija Pink televizije večeras je spremila brojna iznenađenje za gledaoce njihove televizije.

U rijaliti program "Elita" useliće se novi takmičari na veliko iznenađenje mnogih, a nagađa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se da će ih biti ukupno četvoro.

Pored novinara, u studio je ušetao Adam Đogani, koji će nakon razgovora sa voditeljkom Dušicom Jakovljević, ušetati u Belu kuću i pridružiti se ostalim učesnicima.

Posetimo, pre nego što je stigao na Pink, na profilu Adam Đoganija mogli smo da vidimo spakovane stvari u crne kese sa porukom "Završeno", a nakon toga i objave prijatelja koji mu žele srećan put, kao i Gagija koji ga je ispratio do Šimanovaca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Mensur gadno razočarao milionsku publiku... Ono što je uradio NOVOJ UKUĆANKI je užasno (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2023

Pokušao je da se opravda...Sinoć je u "Eliti" bilo vanredno ubacivanje, a Bela kuća je postala bogatija za još tri učesnika. Žana Omnia, Adam Đogani i Danka Grujić uselili su se u rijaliti, a nakon kratkog upoznavanja sa ostalim ukućanima, usledila je emisija Pitanja novinara...Darko Tanasijević...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.