Ognjen Vranješ se još jednom izblamirao!

Izvor: Svet plus, 16.Feb.2019, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ognjen Vranješ se još jednom izblamirao!

On se ni posle svega ne smiruje! Fudbaler Ognjen Vranješ se još jednom izblamirao! Nepoznata devojka je bukvalno "oduvala" jednom rečenicom. 

Ognjen Vranješ očigledno nije miran kada je u pitanju udvaranje devojkama na Instagaramu, pa je nakon nedavne prepiske sa jednom od njih - usledila još jedna. Naime on je poslao poruku devojci koju očigledno  ne poznaje, udelivši joj kompliment opčinjen njenim fotgrafijama:

"Tooooop izgledaš!"
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus <<
Ali izvesna Sara Petrović žestoko ga je "oduvala", objavivši čak i javno njegovu poruku. Uz smajliće koji plaču od smeha napisala je:

"U pogrešnoj se crkvi moliš, prijatelju!"

Prepisku pogledajte OVDE.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

(FOTO) BLAM OGNJENA VRANJEŠA! Muvao devojku na Instagramu, ONA GA ŽESTOKO PONIZILA!

Izvor: Svet, 16.Feb.2019

Bosanski fudbaler Ognjen Vranješ, koji je slavu u tabloidima stekao tako što je bezuspešno pokušao da uništi brak Jeleni Karleuši, ponovo je ponižen.. Naime, jedna atraktivna devojka, koja se inače bavi i fitnesom, je na svoj Instagram postavila poruku koju joj je poslao.. ‘Top izgledaš,’...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.