Ognjen Amidžić potvrdio da je u vezi sa koleginicom Minom Naumović!

Izvor: Svet plus, 11.Apr.2023, 11:38

Ognjen Amidžić potvrdio da je u vezi sa koleginicom Minom Naumović!

Voditelj Ognjen Amidžić potvrdio da je u vezi sa koleginicom Minom Naumović, koja inače vodi segment "Pazi Mina" u njegovoj emisiji "Amidži šou".

Voditelj Ognjen Amidžić i direktorka modne agencije "Models Inc" i nekadašnja manekenka Danijela Dimitrovska važili su za jedan od najstabilnijih parova na našoj javnoj sceni. Vest da se razvode iznenadila je mnoge, ali oni javnosti nisu otkrili razloge za svoju odluku, već su samo istakli da će ostati zbog sina u korektnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << odnosima.

“Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi”, naveli su u saopštenju u junu 2022. godine.

Od tada nisu govorili o svojoj odluci, niti emotivne partnere predstavljali javnosti. Zato je vest da je voditelj uslikan u prestonici na jednoj benzinskoj pumpi u večernjim satima u društvu smeđe devojke izazvala puno pažnje.

Ognjen je potvrdio da je u vezi sa Minom Naumović, koja inače vodi segment "Pazi Mina" u njegovoj emisiji "Amidži šou".

"Da, tačno je. U vezi smo, ali naš dogovor je da našu privatnost sačuvamo za nas i o tome ne pričamo", rekao je Amidžić za Republiku.

Kako Mina izgleda pogledajte na fotografijama OVDE.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Ovako izgleda nova devojka Ognjena Amidžića (FOTO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 11.Apr.2023

Ona je atraktivna brineta. Kako je portal 24sedam saznao voditelj Ognjen Amidžić posle razvoda od Danijele Dimitrovske je otpočeo novu ljubavu romansu sa mladom novinarkom Minom Naumović, koja inače vodi segment “Pazi Mina” u njegovoj emisiji “Amidži šou”. Podsetimo, naš izvor je...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.