Izvor: Svet, 14.Jul.2011, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ognjen i Danijela: Naša ljubav je jača od daljine!

Čim je završio snimanje poslednje tok-šou emisije "Amidži šou" i promociju novog albuma grupe "Flamingosi" "Seti se našeg zaveta", Ognjen Amidžić spakovao je kofere i krenuo u Njujork kod devojke, poznate manekenke Danijele Dimitrovski. U američkoj metropoli, u koju je, kako kaže, podjednako zaljubljen kao u Dimitrovsku, multitalentovani umetnik proslavio je godišnjicu ljubavne veze sa lepom manekenkom.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danijela i Ognjen: Ljubav jača od razdaljine

Izvor: S media, 14.Jul.2011

Voditelj Ognjen Amidžić i njegova devojka, poznata manekenka, Danijela Dimitrovski proslavili godišnjicu veze u Njujorku..Čim je završio snimanje poslednje tok-šou emisije "Amidži šou" i promociju novog albuma grupe "Flamingosi" "Seti se našeg zaveta", Ognjen Amidžić spakovao je kofere i krenuo...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.