Ognjen Amidžić doveo Aleksandru Prijović u veoma neprijatnu situaciju! VIDEO

Izvor: Svet plus, 09.Nov.2016, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ognjen Amidžić doveo Aleksandru Prijović u veoma neprijatnu situaciju! VIDEO

Aleksandra Prijović gostovala je sinoć u emisiji Ami G show i tom prilikom odgovarala na škakljiva pitanja voditelja.

Naime, Ognjen Amidžić i ovoga puta u nezgodnu situacviju odveo je svoje goste, te su morali da odgovaraju na veoma provokativna pitanja. Aleksandra Prijović našla se u veoma nezgodnoj situaciji, kada je voditelj rekao da na svetu ne postoji Filip Živojinović i da mora da bira između Veljka Ražnatovića i MIrka Šijana. Iako joj je bilo teško >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da napravi izbor, pevačica se opredelila za Veljka, jer njega lično poznaje:

"Neka bude Veljko, znam ga lično i dobar je momak", rekla je kroz osmeh, ali je u igru onda i ubačen Nikola Rokvić, te je izbor pao na njega. Pogledajte kako je izgledalo:

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.