Ognjen Amidžić IZVEO sina Peruna i suprugu Minu iz porodilišta: Ćale ne skida osmeh sa lica

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 15:58

Ognjen Amidžić IZVEO sina Peruna i suprugu Minu iz porodilišta: Ćale ne skida osmeh sa lica

Predivne vesti.

Voditelj Ognjen Amidžić postao je otac pre ti dana, a danas je došao u porodilište kod supruge Mine i sina Peruna.

Mediji su uspeli da uhvate voditelja kako se na pultu raspituje nešto, stigao je u privatno porodilište negde iza 14 sati.

Još uvek nije poznato da li se Mina oporavila i da li danas napušta porodilište ili je Amidžić samo došao u posetu.

Došao je kežual odeven, u trenerci i jakni, dok se na pultu raspitivao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Podsetimo, Amidžić se nakon Mininog porođaja oglasio i otkrio detalje. Na koga ličini maleni sin, ali i ko je i kako došao na ideju za ime koje je verlo neobično.

- Presrećan sam, šta reći drugo. Juče sam tek video bebu pa je to poseban osećaj. Nema lepši osećaj, ja smatram da je to svrha življenja. Taj trenutak je neverovatan. Kad vidiš bebu, zatečen si - rekao je Amidžić.

- Dugo sam razmišljao o tom imenu, kada sam predložio Mini njoj se odmah dopalo. Zato što u moru svega što postoji nekako sam hteo da nađem ime koje je naše, koje ima duboke korene u našoj tradiciji i da ima neku specifičnost. Kada sam spoznao Perun, to je bilo to. Meni Peun ima neku dobru simboliku, nisam čuo da se neko tako zove, mada ima u mojoj porodici sada su mu javili da moja sestra ima sina Peuna, a to nisam znao. Znači staroslovensko je ime, ima korene kod nas. Nas dvoje smo se složili na keca oko imena - rekao je.

Srbija Danas/Telegraf/Preneo:A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"SIN PERUN LIČI NA KIVI" Amidžić izveo suprugu Minu i naslednika iz porodilišta, pucaju od sreće i radosti: "Samo da nam je zdrav"

Izvor: Blic, 12.Mar.2024, 13:26

Voditelj Ognjen Amidžić izveo je danas suprugu Minu Naumović i sina Peruna iz porodilišta.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.