Ognjan Amidžić kroz suze: Uvek ću čekati da se Marinko pojavi! VIDEO

Izvor: Svet plus, 30.Mar.2016, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ognjan Amidžić kroz suze: Uvek ću čekati da se Marinko pojavi! VIDEO

Ognjan Amidžić sinoć je svoju emisiju "Ami G show" posvetio prerano preminulom prijatelju i glumcu Marinku Madžgalju, koji je u subotu preminuo nakon duge i teške bolesti u 37. godini.

Vidno potresen Ognjen je sinoć odlučio da ipak odradi svoju emisiju, jer kako je i sam na početku rekao "Marinko mu nikada ne bi dozvolio da preskoči emisiju", te je zajedno sa gostima Nenadom Jezdićem Jezdom i Tamarom Krcunović pristeio se najintresantnijih momenata provedenih sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << mladim glumcem, kao i njegove karijere, talenata i mnogih trenutka koje su proveli zajedno.

U veoma emotivnoj i tužnoj atmosferi, smenjivali su se Marinkovi snimci, koji su gledaoce još jednom podsetili na njegov šarm, harizmu, kao i talenat koji je imao za sve, od glume, igre pa sve do pesme.

Prema rečima njegovih prijatelja, bio je plemenita i draga osoba puna pozitivne energije i volje za životom. Svima je teško da mu kažu zbogom, posebno Ognjenu Amidžiću koji je sa glumcem poslednjih 13 godina bio nerazdvojan prijatelj. Iako se čitavu emisiju trudio da suzbije emocije, kulminacija je nastala prilikom odjave kada je kroz suze izjavio: "Ja ću uvek čekati da se Marinko odnekud pojavio", a onda pustio jednu od omiljenih Madžgaljevih pesama.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

AMI G specijal o Madžgalju: smeh, suze, nikad objavljeni snimci, sećanja… (VIDEO)

Izvor: Tracara.com, 30.Mar.2016

Na momente su ih, ipak, savladale emocije (foto: Screenshot) Kada se kaže Marinko Madžgalj uvek negde u sećanje dozovemo i Ognjena Amidžića sa kojim je snimao brojne emisije, radio na zajedničkim projektima i bio član benda Flamingosi. U to ime je voditelj celu svoju sinoćnu emisiju posvetio...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.