Oglasio se Šumadinac posle operacije! Evo da li će se vraćati u Zadrugu!

Izvor: Svet, 17.Okt.2019, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se Šumadinac posle operacije! Evo da li će se vraćati u Zadrugu!

Zbog aritmije, gotovo spojenog pritiska i bolova u grudima i glavi lekari sa Dedinja predložili su mi da hitno ugradimo pejsmejker. Pristao sam na intervenciju, neizmerno sam zahvalan i lekarima i produkciji
Zoki Šumadinac nedavno je napustio rijaliti šou „Zadruga“ zato što mu je iznenada pozlilo, a nakon uspešno završene operacije oporavlja se u svom domu.
Pevač i rijaliti takmičar za Kurir je rekao da se sada oseća bolje.
– Zbog aritmije, gotovo spojenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pritiska i bolova u grudima i glavi lekari sa Dedinja predložili su mi da hitno ugradimo pejsmejker. Pristao sam na intervenciju, neizmerno sam zahvalan i lekarima i produkciji – rekao nam je Zoki, dodavši da će za nekoliko dana znati da li ima izgleda da se vrati na imanje u Šimanovcima.
– Sada se oporavljam u svom domu, svakim danom sam sve bolje. Moja porodica je uz mene. Idem redovno na previjanja, a za nekoliko dana skidam konce. Pratim povremeno „Zadrugu“, a moj povratak zavisi od kompletnog oporavka i mog lekarskog tima. Kada budu dali dozvolu, ja ću se rado vratiti. Produkcija me apsolutno podržava i sve je na meni – objasnio nam je Zoki.
svetprintscreen
The post Oglasio se Šumadinac posle operacije! Evo da li će se vraćati u Zadrugu! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.