Oglasio se NAJVAŽNIJI član Janjuševe porodice - Najavljen SKANDAL ukoliko dovede Ahmićevu u rodni grad

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2023, 19:44

Oglasio se NAJVAŽNIJI član Janjuševe porodice - Najavljen SKANDAL ukoliko dovede Ahmićevu u rodni grad

Oglasila se Janjuševa baba, koja je dala jasan stav o vezi zmeđu svog unuka i Aneli Ahmić. Bila je potpuno jasna da ne prihvata Ahmićevu za novu snaju.

Aneli i Janjuš su se pre nekoliko dana konačno pomirili i sada javno, zvanično uplovili u emotivnu vezu u kojoj su, kako oboje tvrde, procvetali.

Sada se oglasila i Janjuševa baka, kao najvažniji čla porodice koju on pre svega ceni i poštuje njeno mišljenje. Ona je bila jasna o tome da Aneli ne bi prihvatila.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Prvi put otkako Janjuš učestvuje u rijaliti programima, oglasila se njegova baba Punimirka Janjušević, koja je bila iznenađenana saznanje da joj se unuk zaljubio, te da ima novu devojku. Kako kaže, ne prati njegovo učešće u "Eliti".

- Marko moj? Ja to ni ne stignem da gledam, Boga mi. Šta kažete, zaljubio se, ima devojku? On se zaljubljuje u njih deset - bez dlake na jeziku priča Janjuševa baba koja, po svemu sudeći, i dalje žali za bivšom snajom Enom.

- 'Ajde, Boga ti, on se bio fino oženio, bio je baš blesav... Dobio je i dete i sve, ne znam šta sad radi - dodala je ona.

Na saznanje o Aneli imala je da kaže sledeće:

- Aneli? Ja nemam pojma, stvarno, ne gledam otkad mi je muž umro, on je to non-stop gledao - iskrena je ona, a za kraj smo je pitali da li će prihvatiti Aneli ukoliko je Janjuš bude doveo u Prijepolje.

Onda je otkrila kako joj nije stalo do Aneli, zbog čega bi nastao skandal.

- Nek dođe, šta me briga, meni ništa ne čini. Šta me briga, Boga ti, ima Marko majku i oca, pa nek je vodi kod njih - poručila je Punimirka.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.