Oglasio se Mionin BIVŠI dečko - Poručio joj SAMO JEDNO, nakon saznanja za VEZU otkrio da li viđa Vanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2023, 16:40

Oglasio se Mionin BIVŠI dečko - Poručio joj SAMO JEDNO, nakon saznanja za VEZU otkrio da li viđa Vanju

Bivši dečko Mione Jovanović se oglasio nakon saznanja da je ušla u vezu sa Nenadom Aleksićem. On im je poželeo sreću, pa stvaio tačku na spekulacije da je u odnosu sa Vanjom.

Javnost je uzburkalo aktuelno dešavanje u "Eliti" kada su Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša počeli da se zbližavaju.

Juče ujutru, oni su krunisali svoj odnos javnim poljubcem, a zatim u emisiji "Gledanje snimaka" i ozvaničili vezu.

Sinoć je Ša tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << emisije "Pitanja novinara" izneo "prljav veš" iz braka sa Vanjom Ignjatović, koja se nakon toga odmah na svom tiktok nalogu oglasila i iznela šokantne dokaze.

Kako je Ša i dalje u zakonitom braku, s druge strane, Mionu je Stanislav Pantera Krofak, momak koji ju je ispratio u karantin pred ulazak u "Elitu", ostavio.

Sada se oglasio i Stanislav i poželeo Mioni samo jedno:

- Video sam sve, sve sam video. Nema šta, ja sam to završio, krenuo sam dalje. Pre toga sam već znao šta će biti, što pre sam raskrstio i rešio. Ja joj želim svu sreću, nemam ništa loše reći o njoj, dok je bila sa mnom bilo je sve super, sve pet. Uopšte nemam nikakvih problema s tim, drago mi je zbog nje - rekao nam je Stanislav, a na pitanje da li je došlo do susreta sa Vanjom Ignjatović, i dalje zakonitom suprugom Nenada Aleksića Ša, rekao je:

- Ne bih o tim temama, slobodan sam, nastavio sam dalje i to je to - zaključio je Stanislav.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.