Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 00:19

Oglasio se Asmin nakon što ga je Aneli optužila za brutalno nasilje tokom njene TRUDNOĆE - Otkrivena PRAVA ISTINA

Kratko i jasno!

Učesnic "Elite" Aneli Ahmić danas tokom emisije ''Gledanje snimaka'' otkrila je jezive detalje odnosa sa bivšim mužem Asminom Durdžićem.

Naime, kako je Aneli istakla u svom izlaganju, trpela je nasilje od strane Asmina tokom trudnoće.

- To je bilo tri minuta od stana ne znam tačno, ne mogu se setiti sad tog detalja. Ne bojim se ja Asmina, Nikica nas nije zatekao kad smo se bili. On je mene udario i krenula mi je krv iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nosa. Nismo se bili, ja sam bila trudna. Tu smo se mi svađali dva tri sata i Asmin je manipulisao Nikicu stalno. Sita je isto imala problema sa Nikicom. Ja sam tad razgovarala i sa roditeljima, oni su mi rekli da malo razmislim ipak smo imali malo dete, ja to sve razumem, njegova majka mi je poslala poruku umesto Asminu gde je mene napljuvala a ja bila trudna u sedmom mesecu, ja sam bila u tom braku i šta da radim ne kajem se što sam bila sa njim, da nije bilo njega ne bih dobila najlepše dete na svetu, nije on prvi muškarac kome sam davala vetar u leđa, ja sam pokušavala da mu dam šansu - otkrila je Aneli danas tokom emisije, a mi smo povodom ovih njenih šokantnih tvrdnji kontaktirali Asmina kako bismo čuli i njegovu stranu priče.

- Aneli jedino govori istinu kad najviše vrišti i plače, a kad priča mirno i staloženo tad sve folira i laže. A danas je rekla jednu veliku istinu dok je urlala i plakala, a to je da je nisam tukao. To je jedina istina! Toliko od mene - poručio je Asmin.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Pink.rs/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.