Oglasila se voditeljka PREKINUTE EMISIJE Nominacije: Zbog ovoga joj je odato PRIZNANJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2023, 12:00

Oglasila se voditeljka PREKINUTE EMISIJE "Nominacije": Zbog ovoga joj je odato PRIZNANJE

Sinoćne "Nominacije" bile su jako uzbudljive, ali ne zbog ove tematike, već sukoba Miljane i Zole koji je rezultirao prekidom emisije.

Voditeljka "Elite" Ivana Šopić veoma je aktivna na društvenim mrežama i sa svojim pratiocima voli da podeli detalje iz svog privatnog života, pogotovo jer su je zavoleli kad jeučestvovala u trećoj sezoni rijalitija "Zadruga".

Iako Ivana rado podeli i fotografije u svom prirodnom izdanju, bez šminke, ali i vruće slike, postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ipak jedna stvar koju Šopićeva vešto skriva od javnost, a radi se o njenom emotivnom partneru. Ona izbegava da priča o svom ljubavnom životu, a na svom Instagram profilu nekoliko puta je podelila fotografiju sa svojim dečkom, kom je lica skrivala raznim stikerima.

Ipak ona je podelila jednu privatnu poruku, koja je mnogima zagolicala maštu, pa se fanovi na društvenim mrežama pitaju da li su reči ispisane na roze papiriću u obliku srca upravo od njenog izabranika.

- Svaka ti čast za sve što si porevazišla, a posebno za ono za šta niko nije znao, za to najviše - glasile su reči koje  su pisale na ceduljici, a Šopićeva ih je podelilana svom Instagram profilu sa brojnim fanovima.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.