Oglasila se i Sofija Una nakon što je Vujadin Savić lajkovao njene golišave slike - pomenula i Mirku

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2023, 13:14

Oglasila se i Sofija Una nakon što je Vujadin Savić lajkovao njene golišave slike - pomenula i Mirku

Ceni ga.

Kako smo već pisali, poznati fudbaler Vujadin Savić koji sa našom poznatom glumicom Mirkom Vasiljević ima četvoro dece, te razmišljaju i o svadbi, lajkovao je golišavu fotografiju bivše zadrugarke Sofije Une Manić.

Ovom prilikom, stupili su u kontakt sa bivšom zadrugarkom, koja je za Pink.rs otkrila u kakvim je odnosima i da li zapravo poznaje Vujadina.

- Što se tiče Vujadina, hvala mu na komplimentima. On i njegov otac su naši cenjeni sportisti i ja ih sama cenim. Mislim da Vujadin ima ukusa, s obzirom da mu je žena jedna od naših najlepših glumica - rekla je Sofija Una

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.