Oglasila se bivša učesnica rijalitija: Javite im da mirno spavaju, JA NE ULAZIM U ZADRUGU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2018, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasila se bivša učesnica rijalitija: Javite im da mirno spavaju, JA NE ULAZIM U ZADRUGU! (VIDEO)

Oštro!

Bivša učesnica rijalitija "Parovi" Vesna Rivas je čula da Marija Kulić pominje njeno ime u rijalitiju "Zadruga".

Vesna je društvenoj mreži Fejsbuk svojim vernim fanovima i prijateljima napisala sledeće:

– Hvala na poslatom snimku i koliko vidim, Mariji Kulić sam noćna mora. Žena me sanja i strah da joj ne dođem. Hahaha, kaže da sam smršala, propala, sedim za stolom i ćutim… Hahaha, što bi naš narod rekao: „Što je babi milo to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << joj se i snilo.“ Da li će joj doći noćna mora? Samo ima jedan mali problem, nisam samo njoj noćna mora. Miki Đuričić kada bi me video, opet bi pobegao. Mića Grozni, hahaha, harikiri… Miljana, Brendon, Zorica Marković… Javite im da mirno spavaju, neću im još dolaziti, sem u san hahaha – poručila je Vesna.

Inače, Vesna je na društvenim mrežama Instagramu i Fejsbuku više puta ponovila da od aktuelnih zadrugara, njenu podršku imaju samo Aleksandra Subotić i David Dragojević.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

"SLAO SAM JOJ PORUKE, NEĆE DA ODGOVORI!" Kija prokomentarisala Slobinu ŽALOPOJKU, pa OPLELA i po Luni (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.