Oglasila se Vanja i jednom porukom ODUVALA bivšeg muža - Zbog OVOG muškarca Ša dobio NOŽ U LEĐA

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2023, 22:15

Oglasila se Vanja i jednom porukom ODUVALA bivšeg muža - Zbog OVOG muškarca Ša dobio NOŽ U LEĐA

Nakon svađe u Beloj kući, Uroš Stanić stao je na Vanjinu stranu, a sada se i ona oglasila i potvrdila da je Stanić upravu.

Uroš je sve vreme Mioni ponavljao da je ljubavnica, te je u kameru pozdravljao Vanju Ignjatović, reperovu i dalje zakonitu suprugu, a celu dramu ispratila je i sama Vanja.

Vanja se oglasila na svom instagram profilu, podelivši video klip na kom je on pozdravlja, te mu se i obratila i pružila mu podršku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Velika ljubav i podršku šaljem Vanji. Vanja, budi jaka. Ša i Miona će svim silama pokušati da te oblate, sve najgore će pričati o tebi - govorio je Uroš, a Vanja je na ovom klipu napisala:

- Znam Uki, znam - napisala je Vanja.

Podsetimo, Uroš je stao na Vanjunu stranu nakon što je Ušao u neprekidne sukobe sa Nenadom Aleksićem.

On je danas u kući odabranih pokušao da se sukobi sa Urošem, a on je odmah istrčao napolje.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.