Oglasila se Kristijanova ROĐENA SESTRA! Posle razmenjivanja NEŽNOSTI sa zadrugarkom, rekla je samo jedno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 08:27

Oglasila se Kristijanova ROĐENA SESTRA! Posle razmenjivanja NEŽNOSTI sa zadrugarkom, rekla je samo jedno!

"Taj klip ne znači ništa!"

U emisiji "Pitam za druga" kod voditelja Stefana Miloševića Pande i Stefana Kandića Kendija uključila se uživo rođena sestra Kristijana Golubovića, Kristina.

- Imam da kažem po pitanju moga bate i Kristine, on se izjasnio, ja u njega verujem, tako da što se njih dvoje tiče, nema tu ništa, on voli svoju suprugu i dete, taj klip ne znači ništa - prokomentarisala je Kristina.

- A situacija u rehabu? - upitao je Panda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- On je popio malo, legao, zaspao, ništa se nije radilo, kao što su pojedini zadrugari, imamo jasnu sliku, a o mom Kikiju nema slika što bi mogla da ga blati! Htela bih da kažem da on nema prijatelja, to su kvazi prijatelji koji žele da se reklamiraju preko njega - rekla je Kristijanova sestra.

- Ko su izuzeci u rijalitiju? - upitao je Kendi.

- Čorba nije pravi prijatelj, igra igru kao i Stanija. Kada je frka nema ga nigde. Mišel je dobar momak, dobar dečko, dobar pevač, on je na svoju ruku malo, navikao je u Holandiji da živi, ima neki svoj stil života, ali smatram da ga voli. Dragana Gaga takođe, dobra devojka, mnogo je volim! - rekla je Kristina.

Odmah potom se uključila i njegova kuma Olivera, koja je takođe prokomentarisala ovu goreću temu.

- Obojica ste bili tamo, znate kako je, ja tvrdim da moj kum neće pogrešiti, a to malo češkanje, to je samo potreba za nečiji zagrljaj, čula sam i kako ste nazvali gospođicu (Kristinu). Neko mi je javio, nisam to videla, pogledaću, ali čisto sumnjam, znam koliko Kristijan poštuje svoju porodicu, ovo je samo zezanje i rijaliti. Ima tamo mnogo jače tema. Kažem ja odgovorno da moj kum neće zgrešiti - rekla je Olivera.

Za čiju ljubav navijate?

Choices Maja i Janjuš

Aleksandra i Janjuš

Janjuš treba da se vrati ženi

Janjuš je najbolji kad je sam

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Kristijan Golubović Kristina Golubović Kristina Spalević rijaliti Zadruga Zadruga uživo vesti Zadruga zadruga Zadruga 1. sezona Zadruga učesnici VIP Tv Pink Zadruga TV Pink TV Pink uživo Pink uživo online stream Zadruga 2 Zadruga 2. sezona Zadruga 3 Zadruga 3. sezona Zadruga treća sezona Zadruga 4 Zadruga četvrta sezona Zadruga live stream

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.