Oglasila se BIVŠA devojka Anđela Rankovića, konačno dala sud o njegovoj vezi sa Anitom - Čeka se Rankovićeva reakcija na OVE REČI

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 21:14

Oglasila se BIVŠA devojka Anđela Rankovića, konačno dala sud o njegovoj vezi sa Anitom - Čeka se Rankovićeva reakcija na OVE REČI

Bivša zadrugarka Sandra Rešić je dala sud o Aniti i Anđelu, ali se i prisetila svoje veze sa njim. 

Bivša devojka aktueknig učesnika "Elite" Anđela Rankovića, Sandra Rešić, prokomentarisala je Rankovićevu sadašnju vezu sa Anitom Stanojlović, bivšom suprugom Jovane Tomić Matore.

Poznato je da su Matora i ona bile jako dobre prijateljice, da je bila na njihovom venčanju na Svetom Stefanu, ali kako se piše po društvenim mrežama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Matora i Sandra više nisu u dobrim odnosima.

Sandra je sad dala sud o Aniti i Anđelu, ali se i prisetila svoje veze sa njim.

Apsolutno ne komentarišem želim svima svu sreću. Bez ironije i sarkazma, ne interesujem i ne gleda me. Bilo, pa prošlo - govorila je Sandra Rešić, a onda priznala da li se pokajala što je bila u vezi sa Anđelom Rankovićem:

Ne mogu da kažem da se kajem, je u trenutku kad sam smatrala da treba da se desi, to se desilo. Ja da kažem šta mi je to trebali, ali ja se ne kajme ni za jedan postupak, iz svega toga mnogo naučim. Stvarno kažem bez ironije i sarkazma da želim svima sve najlepše u životu - poručila je Sandra u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Mnoge zanima kako bi Anđelo reagovao na ovo i da li bi Sandrine želje da ima puno sreće u životu shvatio kao iskrene ili bi bio skeptičan, kao i za mnoge komentare koje dobija na račun ljubavnog odnosa sa Anitom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.