Oglasila se Aleks Nikolić povodom vesti da mora da napusti stan, otkrila je pravu istinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2023, 18:29

Oglasila se Aleks Nikolić povodom vesti da mora da napusti stan, otkrila je pravu istinu

Nikada neće biti u takvoj situacij...

Nakon objave da je trudna, pobednica rijalitija "Zadruga 6" Aleksandra Nikolić našla se u centru medijske pažnje.

Nedavno je u javnosti isplivala informacija da se Aleks našla u teškoj finansijskoj situaciji zbog čega će ostati bez krova nad glavom.

Kako tvrde domaći mediji, ona je zbog neredovnih primanja morala da napusti stan koji je iznajmljivala tokom boravka u Beogradu.

Ona se oglasila, pa demantovala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te tvrdnje:

- To su budalaštine i gluposti. Ja odlično živim i nikada javnost neće doživeti od mene da budem u takvoj situaciji. Nikada se nešto tako neće pričati o meni zato što sam i te kako sposobna, mlada, perspektivna i ambiciozna i naravno da nisam u takvoj situaciji - istakla je Aleksandra.

Podsetimo, Filip Car i Aleksandra su nakon burnih svađa odlučili da spuste loptu, a uskoro će i dobiti dete zbog čega su iskreno srećni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.