Održana prva CSR 2105 konferencija u Srbiji

Izvor: Svet, 22.Maj.2015, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održana prva CSR 2105 konferencija u Srbiji

Juče je u Hotelu Crowne Plaza održana konferencija “CSR Srbija: Izazovi korporativne društvene odgovornosti”.
Konferenciju je organizovala Color Press Grupa, a otvorio ju je direktor UNICEF-a u Srbiji Mišel Sen-Lot.
Pored njega na konferenciji su govorili mnogi predstavnici kompanija, institucija i pojedinci koji se bave društveno korisnim radom odnosno rade na podizanju svesti o društvenoj odgovornosti. Na panelima se govorilo o društveno odgovornom novinarstvu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ulozi i pomoći države i njenih institucija, radu fondacija, odnosu prema životinjama i brojnim drugim aktuelnim temama.
Njeno Kraljevsko Visočanstvo Katarina Karađorđević, građanski aktivista Filip Vukša i najstarija volonterka Crvenog krsta Beograda, Danica Šmic samo su neki od govornika koji su pričali o svom iskustvu i dali lični primer na temu društvene odgovornosti.

U brojnim panelima su diskutovali Vesna Dedić, Jelena Tinska, Veran Matić, Aleksandra Radujko, Maja Manojlović, Marina Kosanović, Vladimir Marinković, Dragoljub Žarković, Slađana Paunović, Veljko Lalić, Budimir Plavšić i mnogi drugi.
Ovogodišnja konferencija poslala je poruku koja se najbolje izražava rečima Vesne Savić koja je ispred UNICEF- a u Srbiji rekla :
“Društvena odgovornost podrazumeva odgovorno ponašanje kako pojedinca tako i kompanije. Posebno odnos prema zaposlenima, kvalitet usluge, način rukovođenja, marketing i odnos prema zajednici. Jedino integrisan koncept poslovanja omogućava adekvatan uticaj kompanije i kreira zdravo poslovno okruženje”.


Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Održana prva #CSR2015 konferencija u Srbiji

Izvor: Scandal.rs, 22.Maj.2015

Juče je u Hotelu Crowne Plaza održana konferencija “CSR Srbija: Izazovi korporativne društvene odgovornosti”...Konferenciju je organizovala Color Press Grupa, a otvorio ju je direktor UNICEF-a u Srbiji Mišel Sen-Lot...Pored njega na konferenciji su govorili mnogi predstavnici kompanija, institucija...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.