Odron jedan Rafal po Asminu - ONA stigla u Šimanovce i otkrila da se čula sa majkom Aneli Ahmić (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 01:29

"Odron jedan" Rafal po Asminu - ONA stigla u Šimanovce i otkrila da se čula sa majkom Aneli Ahmić (VIDEO)

Progovorila i o njenom majčinstvu.
U "Eliti" tokom emisije "Nominacije", voditeljka Ana Radulović je ugostila bivšu takmičarku Vanju Živić i Dušana i Katarinu Josipovića.
Ona je ovom prilikom spomenula poklon koji je Stanija Dobrojević dobila od bivšeg muža Aneli Ahmić, Asmina, te je Vanja, koja je u studiju, prokomentarisala Asmina.
- Ozbiljan gospodin, svaka čast... Baš sam se danas čula sa Anelinom mamom i sestrom, nema ga nigde, ali galantni pokloni svuda. On je odron jedan, svrstala bih njega, Marinkovića i Lubeničara u isti koš. Aneli je odlična majka, znam koliko pati, a ona je zaljubljena u Janjuša, a on je više u nju - rekla je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.