Odlučili smo DA BEBU IPAK RODI Danilo prekinuo ćutnju zbog LEPIH VESTI - Tara se skroz promenila

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 10:46

"Odlučili smo DA BEBU IPAK RODI" Danilo prekinuo ćutnju zbog LEPIH VESTI - Tara se skroz promenila

Ne prestaju da iznenađuju fanove!

Nekadašnja učesnica "Zadruge", Tara Simov, jedna je od medijski najispraćenijih bivših rijaliti igrača. Nakon što se ostvarila u ulozi majke, Tara se skoro potpuno povukla iz javnosti, pošto se najviše posvetila porodičnom životu.

Odnos sa ocem njenog sina Nikolaja, Danilom Raičevićem, privlači veliku pažnju pripadnika sedme sile. Turbulencije i oscilacije kroz koje su prolazili bile su transparentne, a Tara je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jako često iskreno govorila o tome. Ovoga puta, konačno je u javnost izašao i Danilo.

Danilo je u emisiji koju je snimao za Hajp televiziju progovorio o roditeljstvu, ali i odnosu sa Tarom. Osim toga, Danilo je otkrio detalje upoznavanja sa Simovom i izjavio da je ubeđen da je baš ona idealna žena i priznao je da je Tara njegova najveća ljubav.

- Tara i ja smo bili polupani kada smo se upoznali. Ni u jednom trenutku abortus nije bio opcija. Moj otac je bio realan, pričao mi da ne znam o sebi da brinem, a kamoli o detetu, a mama se smejala stalno. Tara je totalno drugačija, mislim da sam izvukao njenu verziju najbolju. Svađamo se mi, oboje smo rogati, ali imamo granicu - rekao je u emisiji ShowBLIZ.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Youtube

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.