Odlepila sam za tobom Anita se BACILA Anđelu pod noge, on hladnokrvan VIDEĆEMO šta će biti...

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2023, 08:40

"Odlepila sam za tobom" Anita se BACILA Anđelu pod noge, on hladnokrvan "VIDEĆEMO šta će biti..."

Hladan tuš za Matorinu zakonitu ženu!

Anita i Anđelo su i dalje u ljubavnim peckanjima, ona ne krije simpatije prema njemu, priznala da se zaljubila na prvi pogled.

Međutim, ono što je sigurno Anitu nateralo da malo razmisli da li brza u celoj situaciji sa Rankovićem jeste bilo ono što joj je odgovorio, rekavši da je vreme da malo uspore.

- Sad sam te ogovarala kod Darka. On se izlanuo da si me pohvalio kod njega. Pa sam morala da začinim malo situaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekla je Anita.

- Sa Miljanom sam uvek u nekim odnosima toplo, hladno. Izgrebala mi je celu facu, sva sam bila igrebana, to onda kad sam bila u odnosu sa Zolom. Ona ima taj problem da mora uvek da bude bitna. Ja sam ovde padala u nesvest tri puta sam išla na infuzije, nisam mogla da ustanem, sva sam drhtala od stresa - dodala je Anita.

- Rekla mi je prva da sam kurva, ja je pitala zašto ona kao pa to se tako kaže nisam stvarno mislila. Ja joj kažem evo ti ruka - rekla je Slađa.

- Meni Slađa deluje kao osoba koja ne voli toliko da se svađa, nije mi taj tip ličnosti - rekao je Anđelo.

- Rekla sam kod Darka da želim da se promenim iz korena. Neke osobe dobro utiču na mene. Takođe sam rekla da više ne primećujem Jovanu kad prođe pored mene, prošlo je dva meseca. Ja odlepila odma za Anđelom čim sam ga videla na vratima - dodala je Anita.

- Mi se za sada još uvek družimo, videćemo za dalje - odbrusio je Anđelo.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

Srbija Danas/Pink.rs/S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.