Odj*bi od nje! Nakon što se OVO SAZNALO, David BESAN VIKAO na Anu, a njena reakcija... NEVOLJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2019, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Odj*bi od nje!" Nakon što se OVO SAZNALO, David BESAN VIKAO na Anu, a njena reakcija... NEVOLJE!

Ne slažu se ovde!

Danas su u Zadruzi održana pitanja gledalaca, a Ljuba Pantović i Ana Korać su morale da se izjasne o svom odnosu. Podsećamo da su njih dve bile u dobrim odnosima pre nego što je Ana započela vezu sa Davidomo.

Danas je David nakon emisije tražio od Ane da prestane da komunicira sa Ljubom jer joj ona navodno nije prijateljica.

- Zamisli da ti mama i tetka gledaju strim i čuju kako te Ljuba ogovara, a za stolom ti lepo priča. Od*ebi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od nje. Nema više ništa! Razumem tebe. Ona ti neće reči loše, jer joj ne ide u koristi. Naravno da će sa strane. Rekao sam ti da ćeš sama da vidiš ko je i kakva je ona. Nikada ti nisam rekao da ne treba da pričaš sa njom. Priča ti ono za Gugl, da izlazi nešto loše o tebi, mani se nje - objašnjavao joj je David.

Ana se složila jer i ona sumnja u Ljubino prijateljstvo.

- E to za Gugl mi nije jasno! Što me tako bocka dok smo za stolom, van njega mi ništa ne priča - rekla je Ana kratko pa su otišli u spavaću sobu.

- Ne znam zašto me bocka, kada smo nas dve super - rekla je Ana.

- Niste super, ti i Luna ste super, a ne vas dve - rekao je David.

Ljuba je ranije govorila kako je ona dosta dobro informisana i da o svima zna mnogo, to uključuje i Anu Korać. Ona do sada nije otkrila o čemu se radi, ali možda budemo saznali do kraja Zadruge.

Celu situaciju pogledajte ovde.

Željko Mitrović se usred noći OVAKO OBUČEN pojavio u centru Beograda, svi ga gledali U ČUDU! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.